Studio Nicolaij | BY1OAK - Studio Nicolaij

  • 09 Mar


  • seth

 BY1OAK

Diverse ontwerpen, voor het mooie merk BY1OAK fijne sieraden. Hier onder informatie van het merk.

 

“Dance on the rooftop, follow your dreams at Central Park, live Meatpacking life 24/7, be a gipsy at Williamsburg, fall in love with the skyline. The city that never sleeps.”

Twee vriendinnen op reis, ver van huis, samen in de stad waar je de inspiratie letterlijk van straat kan halen. Drie maanden avontuur in de modestad New York was het begin van iets moois. Al hun indrukken en ervaringen resulteerden in het idee voor een nieuw sieradenlabel. Sieraden die al deze unieke belevenissen koesteren bij het dragen ervan.

De jonge ontwerpers, Chrissie Vreeker en Rachelle Bleeker, weten op originele wijze hun interesses, persoonlijke stijl en gevoel voor mode te vertalen naar een eigentijds merk. Inmiddels is niet alleen New York meer de eindbestemming, maar reizen zij naar veel landen opzoek naar nieuwe ideeën en de perfecte materialen.

De handgemaakte sieraden van BY1OAK zijn ‘one of a kind’.
De zilveren en gouden kettingen, armbanden, ringen en oorbellen worden gekenmerkt door hun verfijnde stijl en het gebruik van verschillende soorten bedels en edelstenen. Zo kent elke steen een eigen kleur, vorm en betekenis.

Naast de vaste ontwerpen binnen de collectie is het ook mogelijk een persoonlijke touch toe te voegen aan een sieraad. Via info@by1oak.nl worden speciale verzoeken, indien mogelijk, gerealiseerd.

LOVE